Sisteme de Clădiri

Divizia dezvoltă, produce și montează sisteme de construcții metalice alcătuite integral din componente produse de divizia proprie de construcții.
Divizia de Sisteme de Clădiri este specializată și oferă servicii de proiectare, producție și montaj de hale metalice sau alte construcții industriale, toate componentele fiind fabricate în fabricile proprii.

Produse și Servicii

Principalele tipuri de clădiri fabricate sunt realizate pe structură din europrofile, table sudate sau profile zincate, cu pereți din panouri sandwich ventilat (tablă-vată-tablă) sau panouri compozite (cu miez de vată minerală sau PUR/PIR). Acoperișurile sunt tip terasă cu tablă autoportantă și termoizolație cu vată minerală și hidroizolație cu membrană PVC, precum și cu panouri sandwich ventilat (tablă-vată-tablă) și panouri compozite (cu miez de vată minerală sau PUR/PIR).
Serviciile de proiectare in-house, management de proiect profesionist și montaj cu echipele proprii, permit executarea de proiecte complexe în condiții competitive.
Catalog produse

Pentru a vizualiza produsele noastre, punem la dispoziție catalogul de produse care se poate descărca în variantă PDF.

Catalog
Containere metalice MobilKit®

Estetic, funcțional și la un preț avantajos, sistemele de clădiri de tip containere au utilizare imediată și sunt realizate la dimensiuni standardizate sau adaptate nevoilor clienților, modulabile în diverse dispuneri.

Pentru mai multe detalii, punem la dispoziție catalogul despre containere care se poate descărca în variantă PDF.

Catalog

Referințe Divizia Sisteme de Clădiri

Parteneriate rezistente, puternice și de lungă durată – sunt cuvintele ce definesc profesionalismul și calitatea serviciilor oferite de Divizia Sisteme de Clădiri.

sigla kaufland
sigla real
sigla dedeman
sigla coca-cola
sigla lidl
sigla arabesque
CONTACT PROINVEST

Contactează-ne
pentru întrebări
și oferte

Contactează-ne
Sună-ne sau completează
formularul de contact.
CAUTĂ CONTACT
Abonează-te la știri
Fii la curent cu ce facem noi și ultimele noutăți din domeniu.
ÎNSCRIE-TE AICI
Urmărește-ne pe