Beneficii

Beneficii

Colegii noștri sunt cel mai mare atu al companiei și de aceea siguranța lor este prioritară pentru Proinvest Group. Lucrăm sistematic pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă, făcând atât mașinile noastre, cât și mediul de lucru mai sigure. Totodată, compania oferă tuturor angajaților pachete de beneficii competitive.

Dezvoltare și succes în carieră

Dezvoltarea și progresul în carieră sunt aspecte importante de care ținem cont. Proinvest Group oferă oportunitatea angajaților de a participa la programe de pregătire cu o abordare mai structurată pentru a asigura o înțelegere completă a domeniului de activitate.

Acest lucru permite fiecărui angajat să-și dezvolte abilitățile necesare și să-și maximizeze potențialul, continuând să se dezvolte pe măsură ce industria noastră evolueză. Cu toate acestea, poate că unul dintre cele mai importante avantaje este motivația și implicarea personală pe care o simt angajații atunci când fac parte dintr-o companie care, prin produsele sale, permite crearea celor mai importante lucruri din viața modernă. De la mașini, clădiri înalte, poduri sau căi ferate, oțelul este mereu prezent. Iar multe din lucrurile care ne înconjoară și care nu sunt din oțel – cum ar fi sticla, țesăturile, plasticul – sunt create de utilaje construite din componente din oțel.

CONTACT PROINVEST

Contactează-ne
pentru întrebări
și oferte

Contactează-ne
Sună-ne sau completează
formularul de contact.
CAUTĂ CONTACT
Abonează-te la știri
Fii la curent cu ce facem noi și ultimele noutăți din domeniu.
ÎNSCRIE-TE AICI
Urmărește-ne pe