Identitate

Planurile și investițiile ambițioase au făcut ca Proinvest să se remarce pe piață prin inovații, deschiderea față de partenerii de business și prin curajul de a face lucrurile altfel. Misiunea, viziunea și valorile după care se ghidează compania definesc o cultură organizațională bazată pe loialitate și excelență, în care fiecare client, partener sau angajat contează.

Misiune

Misiunea noastră este de a diversifica produse, servicii și piețe de desfacere, menținând focusarea pe prelucrarea oțelului. Dorim să oferim valoare clienților noștri atât prin soluțiile nelimitate din oțel cât și prin profesionalismul angajaților noștri.

Suntem orientați spre a investi în dezvoltarea companiei, în bunăstarea angajaților și în comunitățile în care ne desfășurăm activitatea pentru a crea un viitor sustenabil.

Viziunea nostră este de a deveni prima și cea mai bună alegere a clienților noștri în furnizarea de soluții din oțel pentru o viață mai bună, mai sigură și sustenabilă.

VASILE SANDU, Director General
Valori
Cele 5 valori guvernează toți angajații și cumulează angajamentele pe care aceștia le demonstrează în practică, în scopul de a finaliza cu succes fiecare activitate și misiunea pe care o au în cadrul Proinvest.
  • Comunicare Buna desfășurare, dar mai ales rezultatele remarcabile, depind de comunicarea constantă atât în interiorul companiei, cât și cu partenerii și clienții noștri.
  • Experiență Profesioniștii noștri realizează construcții metalice utilizând materiale și tehnici ce reflectă combinația dintre măiestria testată în timp și materialele și instrumente de calitate incontestabilă.
  • Calitate Manifestăm un interes aparte față de fiecare construcție pe care o realizăm și ne implicăm în fiecare operațiune pe care o desfășurăm pentru a asigura calitatea înaltă a lucrărilor derulate.
  • Respect Activitatea în cadrul Proinvest se desfășoară în spiritul respectului pentru client și al respectului față de propriile eforturi. Avem obligația morală să considerăm satisfacerea nevoilor și dorințelor clienților ca fiind prioritatea și finalitatea activității noastre.
  • Productivitate Organizăm și desfășurăm lucrările responsabil pentru a elimina costurile inutile, pentru a furniza calitate și munca profesionistă la prețuri avantajoase pentru clienți.
CONTACT PROINVEST

Contactează-ne
pentru întrebări
și oferte

Contactează-ne
Sună-ne sau completează
formularul de contact.
CAUTĂ CONTACT
Abonează-te la știri
Fii la curent cu ce facem noi și ultimele noutăți din domeniu.
ÎNSCRIE-TE AICI
Urmărește-ne pe