Cultură și diversitate

Cultură

Suntem întrebați adesea care este secretul succesului în compania noastră. Deși tehnologia disponibilă și materia primă de cea mai bună calitate oferă posibilitatea fabricării produselor în conformitate cu cerințele clienților, experiența, dedicarea și profesionalismul angajaților noștri constituie elementul decisiv al succesului Proinvest.

Cultura respectului

Apreciem contribuția fiecărui angajat pentru modul în care compania s-a dezvoltat până în prezent și suntem alături de ei cu tot suportul necesar bunăstării și parcursului lor profesional.

O cultură a respectului a ajutat la dezvoltarea unui mediu de lucru propice și a unei identități puternice pentru serviciile și produsele noastre. Aplaudăm sau atenționăm în mod constructiv, încurajăm cooperarea și feedback-ul între angajați.

Industria prelucrării oțelului a fost dominată în mod tradițional de bărbați. Cu toate acestea, Proinvest se angajează în respectarea egalității de gen și lucrează activ pentru a menține diversitatea în companie, unde toată lumea are oportunități egale.

CONTACT PROINVEST

Contactează-ne
pentru întrebări
și oferte

Contactează-ne
Sună-ne sau completează
formularul de contact.
CAUTĂ CONTACT
Abonează-te la știri
Fii la curent cu ce facem noi și ultimele noutăți din domeniu.
ÎNSCRIE-TE AICI
Urmărește-ne pe