Sisteme de Depozitare

Divizia proiectează, produce și montează sisteme de rafturi de depozitare destinate optimizării și organizării spațiului de depozitare și integrării lui în administrarea depozitului.

Prin intermediul Diviziei Sisteme de Depozitare punem la dispoziția potențialilor clienți un portofoliu de 6 categorii de produse și soluții de stocare pentru optimizarea și organizarea spațiului de depozitare.

Produse și Servicii

Pe lângă serviciile de proiectare soluții complete pentru optimizare spații, Proinvest Group deține și o gamă variată de produse specifice: paleți din oțel, rafturi cu brațe portante, rafturi cu polițe, rafturi pentru depozitare paleți, trepte și panouri, depozite tip mezanin.
Sistemele de depozitare reprezintă sisteme de rafturi metalice pentru depozite, birouri, arhive, ateliere și magazine, ce reprezintă o soluție pentru modul de depozitare al produselor lungi, grele, pentru marfa paletată sau pentru organizarea arhivelor.
Catalog produse

Pentru a vizualiza produsele noastre, punem la dispoziție catalogul de produse care se poate descărca în variantă PDF.

Catalog

Referințe Divizia Sisteme de Depozitare

Parteneriate rezistente, puternice și de lungă durată – sunt cuvintele ce definesc profesionalismul și calitatea serviciilor oferite de Divizia Sisteme de Depozitare.

sigla carrefour
sigla penny
sigla eta
sigla cora trade center
sigla bohemia
sigla petrouzinex
CONTACT PROINVEST

Contactează-ne
pentru întrebări
și oferte

Contactează-ne
Sună-ne sau completează
formularul de contact.
CAUTĂ CONTACT
Abonează-te la știri
Fii la curent cu ce facem noi și ultimele noutăți din domeniu.
ÎNSCRIE-TE AICI
Urmărește-ne pe