De ce Proinvest Group?

De ce Proinvest

Proinvest rămane unul dintre cei mai importanți angajatori din Pașcani și zona Moldovei, oferind constant noi locuri de muncă în diverse domenii de activitate. Astfel, ne angajăm să oferim un viitor sustenabil generațiilor viitoare, să investim în companie, angajați și comunitatea din care facem parte. Diversitatea din cadrul companiei, beneficiile profesionale, dar și o cultură a respectului a ajutat la dezvoltarea unui mediu de lucru propice și a unei identități puternice pentru serviciile și produsele noastre.

Dezvoltare și progres profesional

Industria este într-o continuă expansiune, iar pentru a fi lideri în acest domeniu, trebuie să ținem pasul cu noile tendințe de pe piață. La Proinvest credem în continuă dezvoltare și progres profesional, prin urmare ne încurajăm și motivăm angajații să evolueze prin programele de pregătire pe care le punem la dispoziție.

Proinvest mereu a apreciat mințile noi, proaspete, tinere, în căutare de oportunități și de exprimare a ideilor, așa că avem porțile mereu deschise pentru elevi și studenți pasionați sau curioși cu privire la industria metalurgică.

 
Cultură
Cultură

O cultură a respectului a ajutat la dezvoltarea unui mediu de lucru prietenos și divers.

+ Detalii
Beneficii
Beneficii

Urmărim să îmbunătățim condițiile de muncă, pachetele salariale, perfecționarea continuă.

+ Detalii
CONTACT PROINVEST

Contactează-ne
pentru întrebări
și oferte

Contactează-ne
Sună-ne sau completează
formularul de contact.
CAUTĂ CONTACT
Abonează-te la știri
Fii la curent cu ce facem noi și ultimele noutăți din domeniu.
ÎNSCRIE-TE AICI
Urmărește-ne pe