Scule, Dispozitive și Accesorii

Divizia de Scule a Proinvest Group asigură proiectarea și executarea unei game largi de scule, dispozitive și accesorii pentru diferite operații de tăiere, atât longitudinală cât și transversală.

După achiziția, în aprilie 2015, a fabricii SCUDAS®, a fost înființată această nouă diviziie în cadrul Proinvest Group pentru mașini unelte și alte tipuri de mașini pentru prelucrarea oțelului.

Produse și Servicii
Fabrica SCUDAS® are o experiență de aproape 40 de ani în domeniul sculelor și produce o gamă largă de scule din oțel:
  • Scule pentru mașini-unelte Cuțite de strung cu plăcuțe brazate, cuțite de strung din oțel rapid, cuțite și suporți speciali, cuțite ghilotină pentru debitat tabla, scule pentru operații de frezare, găurire, alezare, filetare.
  • Portscule pentru mașini-unelte Bare de alezat, capete de alezat, dornuri port freză, mandrine portburghiu, bucșe elastice, portscule pentru strunguri tip carusel.
  • Accesorii pentru mașini-unelte Universale de strung, reducții, prelungitoare, vârfuri de centrare, prisme pentru abkant, menghine de banc.
Catalog produse

Pentru a vizualiza produsele noastre, punem la dispoziție catalogul de produse care se poate descărca în variantă PDF.

Pentru mai multe detalii, persoane de contact, produse și comenzi, puteți accesa site-ul specializat al diviziei Scule, Dispozitive și Accesorii.

Catalog

Referințe Divizia Scule, Dispozitive și Accesorii

Parteneriate rezistente, puternice și de lungă durată – sunt cuvintele ce definesc profesionalismul și calitatea serviciilor oferite de Divizia Scule, Dispozitive și Accesorii.

sigla www
sigla zenit
sigla sogimut
sigla sppw
CONTACT PROINVEST

Contactează-ne
pentru întrebări
și oferte

Contactează-ne
Sună-ne sau completează
formularul de contact.
CAUTĂ CONTACT
Abonează-te la știri
Fii la curent cu ce facem noi și ultimele noutăți din domeniu.
ÎNSCRIE-TE AICI
Urmărește-ne pe