Panouri Sandwich MBS®

Proinvest Group este un principal furnizor de panouri sandwich PUR/PIR și Vată Minerală, dedicat producției de soluții din oțel de înaltă calitate, adaptate cerințelor și aplicațiilor specifice ale clienților.

De la design, la producție și livrare, ne asigurăm că panourile noastre sunt fiabile, durabile, eco-friendly și la prețuri competitive.

Un parteneriat durabil
Asigurăm continuitatea producției, fabricarea și livrarea eficientă, sustenabilă și la prețuri competitive prin investiții constante în linii de producție, materiale și personal calificat. 
  • Calitate Certificată Produse testate și certificate, materiale de calitate superioară de la furnizori consacrați, producție eficientă și sustenabilă într-un sistem de management integrat certificat de TUV Rheinland AG.
  • Versatilitate și Flexibilitate Panouri pentru pereţi, acoperişuri şi compartimentări, într-o selecție diversă de culori, grosimi și profilări, satisfăcând atât nevoile funcționale cât și cele estetice ale clienților.
  • Sustenabilitate Datorită procesului de producție, materialelor, ușurința instalării și greutatea redusă, panourile sunt eficiente energetic și au un impact redus asupra mediului înconjurător.
  • Servicii Complementare Oferim servicii complementare precum suport tehnic, montaj, personal de vânzări și producție experimentat pentru a potența decizii informate de cumpărare și utilizare a produselor.
Hai să construim împreună clădirile viitorului!

Mai eficiente, rezistente și sustenabile.

CONTACTEAZĂ-NE!

 

Panourile Sandwich MBS® potrivite proiectului dumneavoastră

 
Specificații
Panouri cu spumă PUR/PIR
Panouri cu Vată Minerală
Certificări

Prezentare video

Descoperiți materialele, procesele și oamenii implicați în producția Panourilor Sandwich MBS, urmărind videoclipul de produs.

Pentru mai multe detalii despre companie și produse, vă punem la dispoziție cataloagele:

Descarcă Profilul de Companie Descarcă Catalogul de Panouri

Inspiră-te din proiectele clieților noștri

Panourile sandwich ale companiei au devenit soluția rentabilă, funcțională, estetică și sustenabilă a unor lucrări industriale, comerciale, agricole sau rezidențiale pentru clienți renumiți. Proiecte de referință

sigla ctp
sigla wdp
sigla vgp
sigla kaufland
sigla profi
sigla penny
sigla carrefour
sigla lidl
sigla conest
sigla bmt aerospace
sigla coca-cola
sigla pambac
sigla tarell
sigla top gel
sigla transgor logistik
sigla vrancart
VGP PARK BRAȘOV
VGP PARK BRAȘOV
Am livrat și montat peste 23.000 mp panouri sandwich PPN și PA4 cu vată minerală pentru pereți și tavan, la depozitul din Brașov.
NORTEK TRUST AG
DEPOZIT LOGISTIC PROFI
Peste 10.000 mp de panouri sandwich MBS cu vată minerală au fost livrate pentru construcția depozitului logistic PROFI din Roman, NEAMȚ.
WDP INDUSTRIAL PARK
WDP INDUSTRIAL PARK
100 de tiruri cu panouri sandwich MBS cu vată minerală, rezistente la foc, au fost livrate depozitului logistic din WDP din Ștefănești, ILFOV.
SALA SPORT
SALĂ SPORT
Panourile sandwich sunt ideale nu doar în construcții industriale, ci și în cele rezidențiale precum o sală de sport din jud. Suceava. Aproximativ 2.000mp de panouri cu spumă PIR, cu prindere ascunsă pentru pereți, au fost livrate. 

Alte materiale de construcții produse de Proinvest Group

Tablă profilată
Tablă profilată

Simplitate în instalare, capacitate de susținere, rezistență la condițiile extreme de vânt și ploaie

+ Detalii
Profile zincate
Profile zincate

Alegerea ideală pentru construcțiile ușoare, flexibile și chiar demontabile ale viitorului

+ Detalii

 

Din grija față de mediu și comunitatea în care ne desfășurăm activitatea, am pus în funcțiune siteme fotovoltaice de peste 650.000 euro, cofinanțate în cadrul "Programului de Energie din România", în aria de interes Eficiență Energetică, cu Innovation Norway în calitate de operator de program. Astfel, am redus dependența de rețea și emisiile de carbon prin producția de energie regenerabilă, implementând proiectul cu titlul “Sistem fotovoltaic inovator pentru optimizarea procesului de producție și reducerea emisiilor cu efect de seră”, conform contractului de finanțare numărul 2021/325270, demonstrând angajamentul companiei față de inovație și dezvoltare sustenabilă.

Finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismul financiar SEE 2014-2021, în cadrul „Programului de Energie din România"..

 

 

Formular contact

Contactează-ne pentru o ofertă sau discută cu unul dintre experții noștri pentru a afla mai multe despre produse, prețuri, producție și livrare sau alte servicii complementare.
*Am citit și sunt de acord cu Condițiile, Politica de confidenţialitate, Cookies
CONTACT PROINVEST

Contactează-ne
pentru întrebări
și oferte

Contactează-ne
Sună-ne sau completează
formularul de contact.
CAUTĂ CONTACT
Abonează-te la știri
Fii la curent cu ce facem noi și ultimele noutăți din domeniu.
ÎNSCRIE-TE AICI
Urmărește-ne pe