Panouri termoizolante pentru clădiri industriale, produse cu energie verde

19 APR 2024

Cu peste două decenii de activitate în prelucrarea oțelului, Proinvest Group este unul dintre liderii industriei componentelor de construcții pentru clădiri industriale.

Printre soluțiile din oțel dedicate construcțiilor se numără panourile termoizolante cu PUR/PIR și Vată Minerală, ce oferă izolație superioară, rezistență ridicată la foc și o durabilitate remarcabilă împotriva condițiilor meteorologice extreme.

Proinvest Group produce panouri termoizolante pentru fațade, acoperișuri și compartimentări, cu grosimi de până la 200 mm și o varietate de culori. Pentru antreprenorii din construcții, panourile Proinvest Group reprezintă oportunitatea de a construi mai rapid și mai eficient, garantând totodată siguranța și performanța energetică a clădirilor. Invităm clienții și partenerii să exploreze procesul de fabricație al soluțiilor termoizolante, printr-un videoclip captivant: aici.

Parteneriatele pe termen lung cu lideri din industrie și succesul continuu al proiectelor derulate subliniază calitatea și fiabilitatea produselor noastre.  Energia regenerabilă este integrată în fluxurile de producție ale panourilor termoizolante, grație instalării de sisteme fotovoltaice de jumătate de milion de euro, finanțate de Granturile SEE și Norvegiene, prin „Programul Energetic din România”. Sistemul alimentează fabrica cu minim 1025 MWh pe an, reducând emisiile CO2 ale companiei cu 258 de tone pe an.

Mai multe detalii despre beneficiile Granturilor SEE și Norvegiene regăsiți aici: https://www.innovasjonnorge.no/en/start-page/eea-norway-grants/Programmes/romania-energy/.

Finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia, prin mecanismul financiar SEE 2014-2021, în cadrul „Programului de Energie din România”.

CONTACT PROINVEST

Contactează-ne
pentru întrebări
și oferte

Contactează-ne
Sună-ne sau completează
formularul de contact.
CAUTĂ CONTACT
Abonează-te la știri
Fii la curent cu ce facem noi și ultimele noutăți din domeniu.
ÎNSCRIE-TE AICI
Urmărește-ne pe