Construim împreună VIITORUL, cu soluții din OȚEL

30 APR 2024

După două decenii de activitate, Proinvest Group se poate mândri cu 7 fabrici în România și 30 de linii de producție specializate, ce procesează aproximativ 40.000 de tone de oțel anual. Oțelul conturează identitatea Proinvest Group și stă la baza progresului nostru către poziția de lider pe piață, dezvoltând, producând și comercializând componente din oțel pentru construcții, industrie și inginerie, respectând cele mai înalte standarde de calitate, siguranță și performanță.

În cadrul producției industriale, atât eficiența cât și sustenabilitatea au devenit noile criterii de referință. Ne angajăm să furnizăm produse care nu doar să satisfacă cerințele tehnice ale clienților, ci și să contribuie la un mediu mai curat, fie prin utilitatea lor, fie prin practici de producție responsabile.

Prin intermediul seriei noastre de videoclipuri "Cum se fabrică?", dorim să aducem mai aproape de clienții noștri întreaga gamă de soluții oferite. Vă invităm să le urmăriți pentru a descoperi materialele, procesele și oamenii din spatele succesului fiecărei divizii a companiei noastre.

 

Panourile Termoizolante cu PIR/PUR/Vată Minerală aduc un aport semnificativ la eficientizarea procesului de construcție și la îmbunătățirea performanței energetice a clădirilor. Fiind destinate atât fațadelor, cât și acoperișurilor și compartimentărilor, acestea oferă o izolație termică și acustică superioară, aspecte cruciale în lupta pentru reducerea emisiilor cu efect de seră generate de sectorul construcțiilor. Descoperiți procesul de fabricație vizionând videoclipul aici.

Profilele zincate joacă un rol vital în consolidarea durabilității structurilor metalice ușoare. Utilizarea acestora oferă de asemenea rezistență la coroziune, prelungind durata de viață a structurii într-o varietate de aplicații, de la construcții industriale la infrastructura energiei regenerabile. Urmăriți cum sunt produse în fabricile Proinvest Group aici.

Tabla profilată este soluția ideală pentru acoperișuri și fațade datorită versatilității și rezistenței sale la condiții meteorologice extreme, îmbunătățind estetica clădirilor într-un mod economic și rapid. Procesul de fabricație, disponibil aici, reflectă angajamentul nostru pentru oferirea de soluții nelimitate din oțel.

Containerele metalice sunt o soluție economică, durabilă și eficientă pentru nevoile de depozitare și logistică din șantiere, sau pentru afaceri ce necesită o locație modulară. Acestea sunt o alegere responsabilă, sustenabilă, datorită posibilității de relocare și demontare. Explorează cum sunt fabricate și adaptate pentru diferite utilizări industriale aici.

Contribuim semnificativ la dezvoltarea și întreținerea infrastructurii rutiere, în calitate de unic producător român de sisteme de parapeți certificați. Utilizarea oțelului în infrastructura rutieră asigură longevitate și rezistență, aspecte esențiale în proiectarea drumurilor sigure. Detalii despre producție și testele de impact ale parapeților noștri pot fi vizionate aici.

Suntem un principal furnizor de profile speciale trase la rece, cu un nivel ridicat de varietate în design-ul geometric și aplicabilitate într-o gamă largă de industrii. Produsele dezvoltate sunt utilizate ca șine de ghidare pentru rulmenți liniari cu bile și cu role, arbori canelați și alte profile personalizate conform specificațiilor clienților. Descoperiți producția specializată aici.

Suntem producători certificați de bare și țevi cromate pentru uz industrial, caracterizate de suprafețe netede și rezistente la coroziune. Cu o gamă variată de dimensiuni și capabilități de personalizare, soluțiile noastre contribuie la eficiența și fiabilitatea operațiunilor industriale. Urmăriți procesele de fabricare aici.

Proinvest Group este mândru să ofere soluții nelimitate din oțel, care contribuie la construirea unui viitor mai sustenabil. Prin investițiile continue în tehnologie și reducerea amprentei de carbon din întreg lanțul de producție și vânzare al companiei, ne asigurăm că produsele noaste nu numai că satisfac nevoile imediate ale clienților, dar oferă și beneficii pe termen lung pentru mediu și societate. Un partener cheie al dezvoltării noastre în această direcție este EEA and Norway Grants by Innovation Norway in Romania, alături de care am implementat proiectul de integrare al energiei verzi în fluxurile de producție.

Finanțat cu sprijinul granturilor acordate de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin mecanismul financiar SEE 2014-2021, în cadrul „Programului de Energie din România".

CONTACT PROINVEST

Contactează-ne
pentru întrebări
și oferte

Contactează-ne
Sună-ne sau completează
formularul de contact.
CAUTĂ CONTACT
Abonează-te la știri
Fii la curent cu ce facem noi și ultimele noutăți din domeniu.
ÎNSCRIE-TE AICI
Urmărește-ne pe