PROINVEST GROUP

Proinvest Group intelege si administreaza activ responsabilitatile sale, precum si oportunitatile, contribuind astfel la o dezvoltare durabila. Scopul nostru este sa realizam un echilibru armonios intre telurile de afacere, mediu si sociale.

Sustenabilitatea reprezinta corectitudinea fata de generatiile viitoare. Tot ce realizam ar trebui sa fie facut intr-un mod prin care putem sa lasam o lume locuibila generatiei urmatoare.

Dezvoltarea si inovatia produselor noastre sunt dirijate spre excelenta si eficienta. Am inceput sa intelegem mai bine si sa reducem impactul produselor si serviciilor noastre de - a lungul ciclului de viata, activitatile noastre concentrandu - se pe subiecte ce ne ajuta sa reducem impactul proceselor de productie asupra mediului, concomitent cu reducerea costurilor. 

Succesul in afaceri al firmei Proinvest Group este strans dependent de contributia zilnica a fortei sale de munca. Proinvest Group respecta munca si drepturile omului. Noi am identificat ca subiecte prioritare instruirea si dezvoltarea, precum si sanatatea si siguranta in scopul de a oferi locuri de munca sigure si sa ne mentinem un angajator atractiv.

© Proinvest Group 2020

Facebook Youtube Google+ in