PROINVEST GROUP

Despre Proinvest Group

Proinvest Group este o companie cu statut privat si autonom al carei obiect de activitate il reprezinta exclusiv prelucrarea otelului. Compania dezvolta, produce si comercializeaza semifabricate, componente si sisteme din otel pentru constructii, inginerie si industrie. 

Infiintata in anul 2000, Proinvest Group si - a crescut aprecierea intr - un spirit de continua perfectionare, cunoscand o dezvoltare puternica si rapida prin diversificarea activitatii din domeniul constructiilor.

Astazi cu peste 500 de angajati si o cifra de afaceri care depaseste 30 milioane €, programul de productie si vanzari al companiei include o gama extinsa de solutii din otel, de la simple componente de constructii civile si infrastructura si pana la componente de precizie pentru constructii de masini - unelte.

MBS® este marca dedicata pietei constructiilor

Brandul MBS® (Metalic Building Systems) lansat in anul 2005, reuneste toate produsele si sistemele din otel dezvoltate special pentru industria constructiilor. Brandul MBS® semnifica angajamentul Proinvest Group de a oferi solutii din otel de calitate, adaptate la cerintele si provocarile individuale ale clientilor nostri. Programul de productie al brandului include o mare diversitate de produse destinate executiei de cladiri noi si renovarii celor existente, precum si sisteme pentru infrastructura si logistica, cum ar fi: sisteme de acoperis si inchideri, sisteme de profile, sisteme de panouri, sisteme de cladiri, sisteme de timplarie, sisteme de depozitare, sisteme de parapeti etc.

Rasfoiti prezentarea companiei Proinvest Group:

© Proinvest Group 2019

Facebook Youtube Google+ in